Son dakika bilgisine göre, bir süre önce beyin ameliyatına alınan Naim Süleymanoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybetmesi, tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

 

Türk spor tarihinin en büyük isimlerinden Naim Süleymanoğlu'ndan acı haber geldi. Son dakika bilgisine göre, Ataşehir’de özel bir hastanede tedavi gördüğü sırada beyindeki kanama ve buna bağlı olarak artan ödem nedeniyle bir süre önce beyin ameliyatına alınan olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu hayatını kaybetti.

 

Siroza bağlı karaciğer yetmezliğinden dolayı 28 Eylül’den bu yana Memorial Ataşehir Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören olimpiyat ve dünya şampiyonu eski Milli Halterci Naim Süleymanoğlu’na 6 Ekim’de hastanenin Organ Nakli Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yalçın Polat ile ekibinin gerçekleştirdiği ameliyatla karaciğer nakli yapılmıştı. Nakil sonrası karaciğer fonksiyonları sağlıklı düzeye ulaşan ve nakil kaynaklı önemli bir problemi olmayan Süleymanoğlu, beyin kanamasına bağlı ödem nedeniyle bir ayı aşkın süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Süleymanoğlu, beynindeki kanama ve artan ödem nedeniyle ameliyata alınmıştı.