Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, partilerine Belediye Başkan aday adaylığı ve meclis üyesi aday adaylık başvurularının başladığını söyledi. Önal, “Biz Karasu ilçesinde Yeniden Refah Partisi olarak kardeşlikten, sevgi ve saygıdan, ortak toplumsal payda ve çıkarlardan, toplumun faydasına olan yatırımlardan ve siyasetten tarafız” dedi.

KARASU’DA SEÇİM FARKLI GEÇER

Başkan Osman Önal, “Karasu’da gerek yerel gerekse genel secimler tüm ilçelerden farklı geçer. Bunda gerek kültürel etkenler gerek hemşeri olgusu gerek ekonomik durumlar gerekse hısım akrabalık etken faktörler olmuştur. Yalnız bir siyasi görüş kişinin kendisi değil midir? Bir insanın yarısı başka yarısı bambaşka olur mu? Eylemler, yaşam biçimi, dünya görüşü ve söylemler kişide birbirini tamamlayacak mahiyette olması gerekmez mi? Yani demem odur ki kişi tepeden tırnağa neyse dışa yansıması da aynı olması gerekmez mi?” ifadelerini kullandı.

HERKESİN FAYDASINA

“Bir İsrailli inandığı gibi siyaset yapıyor, inancının gereği olan zalimliği Filistin'de yapıyor, kitlesel olarak İsrailli siyaseti yapıyor” diyen Önal, “Peki bir beldede yada şehirde insan olarak ortak değerlerde ortak kültürde ve de öncelikle ortak yaşam alanı olan şehrin huzuru ve refahı için sosyal gelişimi için, herkesin faydasına olacak yatırımların olması herkesin kabul edebileceği, doğruluğundan emin olunan geçmişinin başarısını ispatı ile gelecek hakkında toplumsal siyaset anlayışına güvenirliliğin olduğu bir siyasi yapı altında neden bu şehrin yada beldenin halkı karar vererek gerçek tarihsel değerleri ışığında belediye başkanını seçmesin ki? Seçer, lakin çıkar odaklı kişiler ortalığı bulandırmasa bu fevkalade olur” diye belirtti.

BUNLAR HAYAL DEĞİL

Başkan Önal, “Hepimizin çocukları, torunları hasılı kelam birçoğumuzun zürriyeti bu ilçede devam edecek. İyi düşünerek ilçemiz için istişareye, adalet ve hakkaniyete temel hak ve hürriyete saygı ve anlayış gösterecek bir aday ve her mahallenin istişare heyetinden çıkacak meclis üyesi ile bu seçime girilmeli. Karasu’nun mahpus kaderi bugüne kadar yaşananlar olmamalı. Karasu ve Karasu’nun vatandaşı eşi ve benzeri bir daha olmayan bu ilçenin zenginliğini ve farklılığını sonuna kadar yaşamayı hak etmektedir. Bunlar hayal değil, bir gerçek değerler topluluğudur. Yeter ki biz bunu canı gönülden isteyelim” dedi.

BAŞVURULAR BAŞLADI

“Biz Karasu ilçesinde Yeniden Refah Partisi Teşkilatı olarak kardeşlikten, sevgi ve saygı ortak toplumsal payda ve çıkarlardan, toplumun faydasına olan yatırımlardan ve siyasetten tarafız” diyen Başkan Osman Önal “Karasu Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı olarak Karasu Belediye Başkan aday adayı ve meclis üyesi aday adayı başvurularını 6 Kasım Pazartesi günü itibariyle başladı. Bu seçimin güzel Karasu halkına mutluluk ve huzur getirmesini Allah'tan dilerim” diyerek açıklamasını sonlandırdı.