2.tur cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Mayıs’ta gerçekleşti. Sandık başına giden vatandaşlar 13.Cumhurbaşkanı için seçimini yaptı. Cumhur İttifakı ortaklarından Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanı Osman Önal, seçim değerlendirmesinde bulunarak, “Pazar günü yapılmış olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri Allah’ın izni ile huzur içinde geçmiştir. Bu huzur ve sükuneti sağlayan devletimize, asayiş görevlilerimize ve vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

DAHA ÖZVERİLİ ÇALIŞMALIYIZ

Başkan Osman Önal, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonucunda Cumhur ittifakı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde dört gibi bir fark ile kazanmıştır. Vatanımıza, milletimize, devletimize hayırlı olsun. Seçim sonuçları bu aziz milletin bir kez daha dirayetini ve de nerede ne yapacağını bildiğini göstermiştir” diyerek, gerçekleşen seçimin ardından devlet ve millet olarak daha özverili çalışmaları gerektiğini vurguladı.

KARASU’NUN GELECEĞİNE IŞIK OLACAĞIZ

“Bizler Yeniden Refah Partisi Karasu İlçe Başkanlığı olarak bundan sonraki süreçte milletimizin içinde, yanında yer alıp derdi ile dertlenip sorunları ile ilgilenip çözümler üretmeye devam edeceğiz. Gençliğin iş hayatı, sosyal yaşamı ile ilgileneceğiz, Karasu’nun geleceğine ışık olacağız. Tarımdan, ekonomiye, sanayiden denk bütçeye Amerika’nın dayatmacı politikasından hür ve özgür yarınlar için Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan, hayra motor, şerre fren düsturu ile milletvekillerimizle meclistedir. Vatanımıza, milletimize, devletimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.