-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Ramazan ayını gelmesiyle birlikte Türk Kızılay Karasu Temsilciliği de Ramazan ayı çalışma programını faaliyete geçirdi. Hemen hemen her hafta Karasuda çeşitli etkinlikler ile sahada varlığını hissettiren Türk Kızılay Karasu Temsilciliği Ramazan çalışmasına da başladı.

Cumartesi günü Karasu’ya gelen tırdan indirilen yaklaşık 900 koli erzak, Vefa Sosyal Destek Grubu kapsamında görev yapan mahalle muhtarlarına teslim edildi. Muhtarlıklar tarafından titizlik ve dikkatle hazırlanan listelerde yer alan ailelere erzak kolilerinin yine muhtarlıklar tarafından teslim edileceği öğrenildi.

Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi ve Karasu Şubesi tarafından muhtarlıklara teslim edilen kolilerin ardından Ramazan ayı süresince destek çalışmalarının süreceği ve Türk Kızılay’ın çeşitli alanlarda sahada olmaya devam edeceği öğrenildi.