Karasu Şehir Stadı’nda cumartesi akşamı oynana 2. Amatör Küme üçüncü hafta müsabakasında Adatepespor ile Kozlukspor karşı karşıya geldi. İlk yarıda karşılıklı ataklar sonuç vermezken, Adatepespor adına birden fazla top direkten döndü. Kozlukspor ise hakemin takdir hakkını kendilerinden yana kullanmamasından yakındı.

İkinci yarı açıldı

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da daha açık bir oyun tercih etti. Maçın 55. dakikasında Evren Ateş, Adatepespor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golden 13 dakika sonra, 68. dakikada Volkan Şimşek skoru 2-0’a getirdi. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90+6’da Raşit Keleşoğlu, Kozluk adına bir gol kaydetti ve maç 2-1 sona erdi.

Ne dediler

Karşılaşma sonunda bir açıklama yapan Adatepespor Antrenörü Rıdvan Dilmen, geçen haftayı bay geçtikten sonra bu hafta yeniden galip gelmelerinin mutluluk verici olduğunu söyledi. Dilmen, “Bizden başka 2’de 2 yapan ekip yok. Play Off yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” derken Kozluk Başkanı Fevzi Kibar, hakemi eleştirdi. Kibar, “Açık bir penaltımızı vermedi. Oyuncularımıza doğru dürüst top oynatmadı. Maç sonrası hakem komitesini aradım ve şikayette bulundum” dedi.

Editör: Güler Çınasoğlu