Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Milli Gençlik Vakfı Karasu İlçe Temsilciliği tarafından Kudüs Gecesi programı düzenlenecek. İlçe Temsilcisi Halil İbrahim İnce, “Filistin’de yaşanan insanlık suçunun karşısındayız ve bu suça karşı farkındalık oluşturmak için bu geceyi düzenlemeye karar verdik. Karasu SGM’de Cuma akşamı saat 19.45’te yapacağımız programımıza tüm halkımız davetlidir” dedi.     

DOLU DOLU PROGRAM

İnce, “Bebek katili İsrail’in işlediği savaş suçlarının karşısında olmak, Hamas’ın yanında olduğumuzu ve sesini çıkarmak için yapacağımız bu programımız; Kur’an-ı Kerim Tilaveti, sinevizyon gösterimi yapılacak, Abdülbaki Kömür’ün ezgilerini seslendirecek ve Mavi Marmara Gazisi Ramazan Kayan hocamızın konuşması ile sona erecek. Programımızda İsrail’in geçmişten günümüze yaptığı mezalim davranışları ve biz insanlar olarak neler yapacağımız anlatılacak. Kalbi, vicdanı Filistin için atan tüm vatandaşlar için tertip ettiğimiz bu programa tüm duyarlı vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

FARKINDALIK OLUŞTURMAK

İnce, “İşgalci devlet İsrail’in tüm dünyanın gözü önünde insanlıktan nasibini almadığı aşikar olarak önümüzde duruyor. Biz bu olayların neresinde olduğumuzu, duyarlılığımızı, insanlığımızı konuşturmak, zulme rıza göstermemek için bir duruş sergilemek zorundayız. Karasulular olarak zulmün karşında olduğumuzu böyle organizasyonlarla beraber hareket edebilmek adına toplum olarak zulme rıza göstermemiş olacağımızı vurgulamalıyız” ifadelerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi