Cuma günü Anadolu Gençlik Derneği Karasu İlçe Temsilciliği tarafından Amerika ve İsrail’in İncirlik ve Kürecik’teki üslerinin kapatılmasına yönelik Karasu Atatürk Bulvarı’nda imza kampanyası düzenlendi. Hanım Kolları Komisyonu programda aşure dağıtımı yaparken oluşturulan fikir duvarına ise vatandaşlar duygularını yazdı.

Anadolu Gençlik Derneği Karasu İlçe Temsilcisi Halil İbrahim İnce yaptığı açıklamada, “Düzenlemiş olduğumuz programa vatandaşlarımız yoğun bir katılım sağladı. Oluşturduğumuz fikir duvarına vatandaşlarımız içinden geçen duyguları yazdı. Ayrıca Hanım Kolları Komisyonumuz tarafından aşure dağıtımı yapıldı. Buradan elde edilen geliri de Filistin halkına destek için göndereceğiz” dedi.

AGD Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şakir Aksoy ise, “Tüm dünyayı etkileyen siyonist, emperyalist sömürücülere dikkat çekmek, bu mücadeleye yardımcı olmak için bu programı düzenledik. Vatandaşlarımız içinden geçen duyguları fikir duvarına yazarken ayrıca Amerika ve İsrail üslerinin kapatılması için de imza kampanyamıza destek oldu. Biliyoruz ki inşallah zafer inananların olacaktır” vurgusunu yaptı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi