-

Karasu’da bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’e, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, AK Partili Meclis Üyesi Sezai Aşık, Muhammet Gençbay ile Hüseyin Emanet ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

Başkan Tever ve beraberindeki heyet; Kurudere, Darıçayırı ve Paralı Mahallelerinde esnaf, üretici ve vatandaş ile bir araya geldi. Heyet, ayrıca 2013 yılında Paralı Mahallesi’nde kurulan Kuzey Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Özgür Uğur’u ziyaret etti.

Ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Yunus Tever, “Ramazan ayının manevi ruhunu yaşamak, hemşehrilerimiz ile buluşmak için ziyaretlerimizi dört koldan sürdürmeye devam ediyoruz. Karasu ve ilçelerimizde çeşitli ziyaretlerde bulunarak esnaflarımızla, üreticilerimizle ve vatandaşlarımızla bir araya geldik” dedi.

Beraberinkilerle birlikte Kuzey Tarımsal Kalkınma Kooperatifi hakkında Uğur’dan bilgi alan Tever, “Fındık üreticilerimizin tamamen kendi olanaklarıyla dalından ambalajına kadar kendilerinin tasarladıkları ‘Fundux’ markasının başarılarına şahit olduk. Kendilerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Özgür Uğur, kendilerini ziyaret eden Tever ve beraberindekilere teşekkürlerini ileterek onlara kavrulmuş fındık hediye etti.