İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün, Pazar düzenlenen İYİ Parti Sakarya mitingi ile ilgili sosyal medyada açıklamada bulunanlara istinaden yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Akgün, “Pazar günü Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş'ın katılım sağladığı İYİ Parti Sakarya mitingimizde alan hınca hınç dolup, kalabalık bulvarın diğer tarafına taştı. Alana sığmayanlar ise Gar Meydanı’nı doldurdu” dedi.

YALAN VE ALGI OPERASYONU

Başkan Akgün, “AK Parti temsilcisi ise yine en iyi bildikleri yalan ve algı operasyonuna hemen başlamak zorunda kaldı. Biz de bu telaş ateşlerini birkaç hatırlatma ile iyice harlayalım” dedi. Akgün, “Mitinge otobüslerle taşıma yapmak sizin vazgeçilmeziniz. Kamu personelini, öğrenciyi, işçiyi mecbur kılarak getirmek sizin uzmanlık alanınız. Teşekkür niyetine kafalarına çay fırlatmak ise inanın çok yaratıcı. Allah'a şükür o konularda ehil değiliz. Biz gönül bağı kurmakta, siz domuz bağı bulmakta ehilsiniz” ifadelerini kullandı. 

ÇAĞRI MERKEZİ KURUN

Akgün, seçimden sonra mevcut iktidar temsilcilerinin büyük bir boşluğa düşeceğini belirterek, “Sizi ciddiye almıyoruz. Seçimden sonra siyasi hayatınızda büyük bir boşluk yaşayacağınızı biliyoruz. AK Parti temsilcilerine tavsiyem, çağrı merkezi kurup, tüm Sakarya halkına sesli mesaj ile Gaffar Okkan’nın ne kadar kıymetli olduğunu anlatsın. Kemiklerini sızlattıkları Gaffar Okkan için bir şey yapmış olurlar. Çünkü AK Parti temsilcilerinin merkezde yapmaya cesaret edemedikleri miting öncesinde çağrı merkezi hat operatörlüğünde de gayet ehil olduğunu ispatladılar” diye ifade etti.

ELİNDE TÜRK BAYRAĞI OLANLARI TAŞLATTINIZ

Akgün, Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da seçim otobüsü üzerinde konuşma yaptığı esnada kalabalık bir grubun taşlı saldırısına uğramasını kınadığını belirterek, “Bu seçim, elinde Türk Bayrağı olan insanlarımızı taşlatan bir zihniyetle, gittiği her yerde iyilik, güzellik, kardeşlik mesajı verenler arasında olacak! Erzurum'da yaşananlar, bu iktidardan neden ilk turda kurtulmamız gerektiğini bir kez daha gösterdi! Üzüm üzüme baka baka kararır misali. Açılım sürecinde pkk, sonrasında FETO, şimdi ise Hizbullah uzantısı Hüda-Par ile iş tutanlar, bölücü zihniyeti akıl hocası görenler muhataplarından toplumu birbirine düşmanlaştırmayı iyi öğrenmişler" dedi.

HESAP SORACAĞIZ

Akgün, "Habur rezaletine sustular! Sinan Ateş cinayetine sustular! Gaffar Okkan'ın katili, bölücü terör örgütü Hizbullah'ın siyasi uzantısı Hüda-Par'la ittifak yaptılar. Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nu taşlayarak milliyetçilik yapıyorlarmış! Memleketin huzurunu daha fazla kaçıramayacaksınız. 14 Mayıs'ta sandığa gidip, bu iktidarı değiştireceğiz ve ülkemizde demokrasiyi yeniden hakim kılacağız. Ülkemizdeki tüm eşitsizliklerin ve adaletsizliklerin sorumlularından hesap soracağız" diyerek yazılı basın açıklamasını sonlandırdı.