Mehmet Akif İlkokulu’nda müdürlük görevini yürüttükten sonra 2019 yılında İnönü İlkokulu’na atanan Turgut Aksu, öğrenci, veli ve öğretmenlerle olan iletişimi ile herkesin takdirini toplamaktaydı. Temmuz ayı itibariyle buradaki görevinden ayrılacak olan Aksu’nun yeni görev yerinin ise TOKİ İlk ve Ortaokulu olduğu öğrenildi.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR

İnönü İlkokulu’nda göreve geldikten sonra kolları sıvayarak çalışmalarına başlayan Müdür Aksu, okulda iç-dış boya, ek, ana ve anasınıfı binalarında çatı tadilatı, bahçe düzenlemesi, tuvalet bakımları, konferans salonunun yapımı, piktes sınıfı, ek binada geri dönüşüm malzemelerinden yapılan kütüphane, çok amaçlı salon gibi sayılamayacak kadar birçok başarılı çalışmalara imza attı.

ŞİMDİ SIRA TOKİ’DE

Okulda disiplinli ve özverili çalışma, başarı ve huzurlu bir okul ortam oluşturduğunu söyleyen Müdür Turgut Aksu’nun TOKİ İlk ve Ortaokulu’nun eksikleri için ise şimdiden çalışmalara başladığı da öğrenildi. TOKİ Okulunun bir – iki yıl içerisinde parmakla gösterilecek bir okul olacağını söyleyen Aksu, “İnönü İlkokulu’muz için yapılması gerekenleri bir plan doğrultusunda yaptık. Şimdi sıra TOKİ okulumuzda” dedi.

TERCİH EDİLECEK

Aksu, göreve başladıktan sonra gece-gündüz demeden okulun fiziki yapısını ve eğitim durumunu iyileştirmek için yapılması gerekenleri azim ve kararlılıkla yapacağını da söyledi. TOKİ İlk ve Ortaokulu’nun öğrencilerin tercih ettiği bir okul olacağını söyleyen Aksu, “Okulumuzun kronik sorunlarını çözmek için ilgi tüm mercilere ulaşacağız. TOKİ; önümüzdeki yıl itibariyle tercih edilen bir okul olacak. Velilerimiz yeter ki okul idaresine ve öğretmenlerine güvensin” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

Editör: Güler Çınasoğlu