Gölköprü Mahallesi Muhtarı Yusuf Alemdar, Karasuhaberleri.com ve Öncü Karasu’yu ziyaret ederek mahallesinde gerçekleşen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Alemdar, “Seçim sonrasında mahallemizde ivedilikle yapılması gereken çalışmalarımız vardı. Gerekli girişimlerimiz sonucunda SASKİ ekiplerimiz foseptik kuyusu temizliği işlemlerimizi tamamladık” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtar Alemdar, “Karasu Belediye Fen İşleri ekipleri yol, kanal temizleme, çöp alanı diye tabir ettiğimiz alandaki birikmiş çöplerin temizlik işlerini de tamamladık. Kısa sürede bu çalışmalarımızı tamamlamamızda bizlere gerekli desteği veren Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya, Temizlik İşleri Müdürü Tahsin Öztürk’e ve SASKİ Karasu-Kocaali Bölge Müdürümüz Ömer Babalıoğlu’na tüm destekleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

KAYBOLMUŞ KAYNAK KUYUMUZ BULUNDU

“Mahallemizde elektrik direklerine değen ve tehlike arz eden ağaç dallarının budama işleri de SEDAŞ ekiplerimiz tarafından gerçekleşti” diyen Alemdar, “Elektrik ile ilgili mahallemizde çalışmalar devam edecek. Yine aynı şekilde uzun süredir kapalı olan mahalle ara yollarımız vardı. Hem mahalle ara yollarımız hem de tarla yolu açma çalışmalarımız Günaçtı Hafriyat’ın desteği ile açılmış oldu. Karasu Belediyesi tarafından tarla yollarının taşlanması da devam edecektir. Günaçtı Hafriyat yol açma çalışmalarında uzun yıllardır kaybolmuş olan kaynak suyunu da buldu. Kaynak suyunun depo temizliği de yapılmış oldu. Yine aynı şekilde SEDAŞ ekiplerimize ve Günaçtı Hafriyata mahallemizde gerçekleştirdikleri çalışmalardan ötürü teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.  


Gölköprü Yusuf Alemdar Çalışma F1

Gölköprü Yusuf Alemdar Çalışma F2

Gölköprü Yusuf Alemdar Çalışma F3

Gölköprü Yusuf Alemdar Çalışma F4

Gölköprü Yusuf Alemdar Çalışma F5

Gölköprü Yusuf Alemdar Çalışma F6

Editör: Güler Çınasoğlu