-

Geçtiğimiz günlerde ‘Anadolu biziz’ projesi kapsamında Ankara’dan 40 kişilik öğrenci grubu, Karasu’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Öğrencilere Sakarya Vali Yardımcısı Murat Karasu, Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, İlçe Jandarma Komutamı Üsteğmen Hasan Alataş, Gençlik ve Spor İlçe Başkanı Kemal Ataç, Sakarya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mehmet Yurtgan eşlik etti.

Maden Deresi, Karasu sahilini gezen öğrenciler, Acarlar Longozunu da ziyaret etti. Karasu’ya gezen öğrenciler, deniz ve longoz ile ilk kez buluşmanın heyecanını yaşadı. “Anadolu biziz projesi kapsamında Ankara’dan gelen 17 - 23 yaş arası 40 öğrencimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk” diyen Müdür Kemal Ataç, “Öğrencilerimizin 40 günlük Sakarya programı vardı. Bunun bir gününü de Karasu’muza ayırdılar. Karasu’muzu öğrencilerimize en güzel şekilde de tanıtmış olduk. İlçemiz için bu projeler çok güzel oluyor” dedi” şeklinde konuştu.

‘Anadolu biziz’ projesi kapsamında Karasu’yu ziyaret eden öğrenci Şifanur Keleş, “Karasu gerçekten çok güzel bir yerdi. Kesinlikle herkesin gelip görmesi gereken yer burası. Denizi daha önceden görmüştük. Ancak plaj olarak ilk kez Karasu’da gördük. Ankara’da okuyorum. Sivaslıyım. İlk defa ayaklarımı suya soktum. Burada ağırlanmaktan memnun kaldık. İnşallah tekrardan yolumuz buraya düşer. Herkese buranın güzelliklerini anlatacağız” sözlerine yer verdi.