-

ANNELER GÜNÜ'NÜ MOTOSİKLETLERİYLE KARASU'DA KUTLADILAR (izle):

...

Anneler Günü dolayısıyla Sakarya’ya gelen Gebze Moto D.A.K Derneği üyeleri, Karasu sahilinde mola verdi. Karasu Belediyesi KARSAŞ Müdürü Salim Erol ile Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre’nin davetlisi olarak Karasu’ya gelen motosiklet grubu, Anneler Günü’nü Karasu Maden Deresi’nde geçirdi.

Moto D.A.K Derneği Başkanı Arif Kemal Ordu, “Anneler Günü’ne özel olarak, annelerimizle birlikte Karasu’nun Maden Deresi’ne geldik. Dernek olarak da 2019 yılında kurulduk ve gençlerin motosikleti bilinçli bir şekilde kullanmasını amaç edinerek onlara eğitimler vermekteyiz” dedi.

Derneğin 50 yaşındaki kadın üyelerinden Meryem Zengin, “Motosiklet kullanmayı gençlerimize öneriyorum. Bu ortamımızda gençler, kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Ben 50 yaşında severek motosiklet kullanıyorum. Herkese tavsiye ediyorum” diye konuştu. Derneğin en küçük üyesi olan 9 yaşındaki Ebrar Çoturoğlu da “Korkacak hiçbir şey yok. Aksine eğlenceli bir aktivite. Çok güzel ve çok zevkli bir aktivite” şeklinde konuştu.

Motosiklet kafilesini Karasu’ya davet eden Karasu Belediyesi KARSAŞ Müdürü Salim Erol da kafileyi ağırlamaktan mutlu olduklarını, ilçeden mutlu ayrılmalarını sağlayarak yeniden gelmelerini beklediklerini ifade etti.

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre ise “Karasu ilçesi, Sakarya’nın dünyaya açılan bir kapısı. Bu kapının önemi de il dışından gelen ziyaretçilerimizle bir kez daha ortaya çıktı. Anneler Günü’nde Moto D.A.K Derneği’ni ağırlamaktan mutluyuz” dedi.