-

Geçtiğimiz günlerde Karasuspor ile Antrenör Zeki Çakır yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından sarı-kırmızılı ekip tecrübeli Antrenör Sadun Hoşbay ile imzaları attı. Spor Müdürü Ramazan Marmara’ya açıklamada bulunan Hoşbay, kendisini takıma Antrenör Zeki Çakır’ın tavsiye ettiğini ve onun vesile ile Karasuspor ile yollarının kesiştiğini söyledi.

“Zeki Çakır bize çok güzel bir takım bıraktı. Kendisine teşekkür ediyorum” diyen Hoşbay, “Devraldığımız bu bayrağı en güzel şekilde en iyi yerlere getireceğiz” dedi. Karasuspor’un hedefinden asla şaşmayacağını da söyleyen Hoşbay, “Takımımız bugüne kadar hep başarılı olmuştur ve bundan sonrada olmaya devam edecektir. İlk hedefimiz BAL’a çıkmak” vurgusunu yaptı.

TESİSLEŞME OLURSA KARASUSPOR’UN SIRTI YERE GELMEZ

Karasuspor altyapısının da geleceğinin parlak olduğunu söyleyen Hoşbay, “Bu gençlerimizi A takıma kazandırarak, güzel işlere imza atacağız” dedi. Tesisleşme konusuna da değinen Hoşbay, “Bu konuda en büyük görev Karasu Belediyesi’nin. Diğer arkadaşlar da bu konunda çok iyi çalışıyorlar. Tesisleşme olursa Karasuspor’un sırtı asla yere gelmez” diye konuştu. Antalya’dan Karasu’ya yerleştiğini ve burada kalıcı olmak istediğinin de altını çizen Hoşbay, altyapıyla da yakından ilgileneceğini ve atılacak her adamın Karasuspor için olacağını sözlerine ekledi.