Birinci Amatör Küme’de ikinci devrenin başlamasının ardından Limanderespor Antrenörü Hakan Özmen, açıklamada bulundu. Özmen, Limandere’nin mahalle olarak futbol kültürüne sahip olduğunu ifade etti. Özmen, “Uzun yıllardır ara vermeden amatör liglerde mücadele ediyoruz. Ben ve arkadaşlarım bu kültüre günü birlik başarılar peşinde koşarak değil, istikrarlı bir şekilde mütevazı bütçelerle yıllardır 1.amatörde takımı oynatarak hizmet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BELEDİYEYE SİTEM

Antrenör Hakan Özmen, “Sezona beklentiler doğrultusunda hazırlanıyoruz. Bu sezona da aynı düşünceler ile başladık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyemem. Bu duruma Limanderespor halı saha tesisinin selden büyük zarar görmesini sebep olduğunu belirteyim. Karasu Belediyesi’nin hiçbir bakım onarım çalışması yapmaması ilgisizliği kalması etkendir. Çalışma elimizden geldiğince Darıçayırı tesislerinde yürütüyoruz” diye konuştu.

İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ

Özmen, sezon başında idman eksikliği sebebi ile istediklerini sonuçları alamadıklarını söyleyerek, “İlerleyen haftalarda form tuttuk aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın uyum sürecini atlatması ile istediğimiz sonuçları almaya başladık. Ama sakatlıklar ve kırmızı kartlar son maçlarda puan kayıplarına sebep oldu ve Play-Off hattından düştük İkinci yarı elimizden geleni yapıp ligi en iyi yerde bitireceğimizi umuyoruz” dedi.