KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Nevtan Angün'ün haberi


 

Son günlerde muhtarlar ile Karasu Belediyesi arasında uyumsuzluk yaşandığında dair söylemlerin olduğunu ve bu söylemlerin de doğru olmadığını belirten Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik, “Belediyemiz ve muhtarlıklarımız da mevcut imkanlarını zorlayarak vatandaşın ihtiyaçlarına cevap vermek için görevinin başındadır” diye konuştu. KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi’ne bir açıklama yapan Tetik, “Koronavirs tedbirleri kapsamında Valilik ve Kaymakamlık talimatıyla başlatılan tedbir ve ihtiyaç mücadelesinde Belediyemiz ve muhtarlıklarımız, üzerine düşen görevi en iyi şekilde gerçekleştiriyor. Kurumlar, tüm zorluklara karşı çalışmalarını kendi program ve sistemleri dahilinde yürütüyor” dedi.

 

Süreci birlikte aşacağız

 

Bu süreç içerisinde maalesef asılsız söylemler de kulaktan kulağa gezmekte. Karasu Belediyesi ile muhtarlarımız arasında bir anlaşmazlık ve çalışma konusunda uyumsuzluk olduğu yönündeki söylemler gerçek dışıdır. Bu süreci, muhtarlarımız ve Belediye Başkanlığı’nın koordineli işbirliği ile aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek sözlerine devam eden Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yassıgeçit Mahallesi Muhtarı Türker Tetik, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

 

Uyumlu çalışma içindeyiz

 

Karasu Belediyesi, kendi çalışma programı doğrultusunda destek çalışmalarını sürdürürken biz de muhtarlar olarak kendi sorumluluğumuz bilincinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kaymakamlık bünyesinde bize verilen görevi yerine getirdiğimiz gibi, Karasu Belediyesi’yle de el ele verip uyumlu bir çalışma sergileriz. Karasu halkından isteğimiz, bu zor süreçte biraz daha sabırlı olmaları ve provoke edici sözlere itibar etmemeleridir. Destek bekleyen vatandaşlarımıza, Belediye ve muhtarlar olarak öncelik sırasına göre, bir çalışma programı dahilinde el uzatmaya çalışıyoruz. Halkımızın da desteği ve duası ile bu süreci sabırla aşacağız. Halkımızın, bize olan güvenini kaybetmemesini istiyoruz