Bir önceki yerel seçimde İncilli Mahallesi Muhtarlığı için aday olan Aziz Çabuk, bir kez daha muhtarlık görevine talip oldu. Çabuk, “Bu saatten sonra yavaştan çalışmalarımıza başlayacağız. Mahallemize daha güzel hizmet vermek ve mahalle halkımızı daha mutlu edebilmek için bu göreve talibim. Mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum” sözlerini kullandı.

DEĞİŞİM ŞART

Aziz Çabuk, “Aday olmamızdaki sebep ise değişimin artık şart olmasıdır. Teknolojiye, zamana ayak uyduran bir yapıya geçilmeli. Artık gençler çalışmalı. Aza seçimi yaparken de özellikle buna dikkat edeceğiz. Genç ve dinamik bir kadro kuracağız” dedi. Çabuk, muhtar olduğu takdirde vatandaşlarla birebir temas kuracağını ve herkesin derdini dinleyerek yetkili kuruma ileteceğini de sözlerine ekledi.

MAĞDURİYET YAŞANMAYACAK

Derdinin muhtarlık maaşı olmadığının da altını çizen Aziz Çabuk, “Ben verilen maaşı alıp cebime koymayı düşünmüyorum. Gelen maaşın bir bölümünü kendi bölgemizde belirlediğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerine burs vererek, geri kalanını da sokak hayvanlarının yem ihtiyaçlarını gidermek için kullanmayı düşünüyorum” dedi. “Kendi yerimiz olacak ve burada vatandaşa hizmet vereceğiz” diyen Çabuk, “Bilgi sistemi kuracağız ve gelen evrakları buradan insanlara anlık ileteceğiz. Çünkü zaman zaman evraklar vatandaşa ulaşmadığı için mağduriyetler yaşanmış. Bizler bu durumun yaşanmasına ve insanların mağdur olmasına izin vermeyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Güler Çınasoğlu’nun haberi