31 Mart yerel seçimleri için hazırlıklarına devam eden İncilli Mahallesi Muhtar Adayı Aziz Çabuk, adaylıktan çekildiğine dair söylentiler olduğunu bu dedikodunun da doğru olmadığını söyledi. Saha çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini söyleyen Çabuk, 5 yıllık plan ve projelerinin hazır olduğunu söyledi. İncilli’nin şehrin merkez mahallesi olduğunu söyleyen Çabuk, "Düzeniyle, görseliyle, temizliğiyle Karasu’nun merkez mahallesi olduğu için sorumluluklarımızı biliyoruz ve bu sorumluluklarımızla birlikte tüm çalışmalarımızı titizlikle hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇAĞA AYAK UYDURACAĞIZ

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinlediğini söyleyen Çabuk, “Vatandaşlarımız tebligatların zamanında yerine ulaşmaması konusunda çok şikayetçi. Merkez mahalleyiz ama fındıklığı olan, bahçesi olan vatandaşlarımız da var. Bu vatandaşlarımıza tebligatların zamanında iletilmesi için gerekli girişimleri yapacağız. Şu anki çağ dijital çağ. Artık her şey bir telefona, telefon uygulamasına bakıyor. İnsanlara telefondan daha hızlı bilgi, daha doğru bilgi aktarımı yapılabiliyor.

HİZMET YARIŞI

Mahallemizdeki bir vatandaşımıza evrak geldiği zaman her bireyin bilgileri biz de kayıtlı olacağından her vatandaşımıza anında ulaşacağız ve tebligat sorunumuzu ortadan kaldıracağız. Bu bir hizmet yarışıdır. İncilli Mahallesi’ne daha iyi hizmet verebilmek için aday oldum. Hizmet yarışında İncilli Mahallemizin sakinleri beni bu göreve layık görürlerse 5 yılda neler yapılabilirizi yaptığımız çalışmalarla göstereceğiz inşallah” açıklamasında bulundu.

Incilli Mahallesi Aziz Çabuk 287 F1

Incilli Mahallesi Aziz Çabuk 287 F2