31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde İncilli Mahallesi’nde daha kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıkarak adaylığını ilan eden İncilli Mahallesi Muhtar Adayı Aziz Çabuk, “Bizim tek bir anlayışımız vardır oda hizmettir” diye konuştu.

Aziz Çabuk, “Mahallemizin sorunlarına ve eksiklerine hakimiz, bu hakimiyette bizim çalışma arzumuzu daha da güçlendiriyor. Ben ve ekip arkadaşlarım herkese ulaşmaya gayret ediyoruz. Bir yandan ev ziyaretleri bir yandan kahvehane ziyaretlerimiz bir yandan da esnaf ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Saha çalışmalarını sadece seçim üstü yapmayacağıma söz veriyorum” diyen Çabuk, “Vatandaşlarımızı, esnaflarımızı, yaşlılarımızı sadece seçimden seçime ziyaret etmeyeceğim. Beni tanıyan tanıyor. Bu anlayışa karşıyım. İnşallah seçimi kazanır ve muhtar olursam bugün nasıl şevk ve istekle ziyaretlerimizi sürdürüyorsam aynı şekilde seçimden sonra da her bir bireyimizi unutmayacağım ve ziyaretlerimize devam edeceğim” vurgusunu yaptı.