Süper Amatör Küme’nin iddialı ekiplerinden Karasu Aziziyespor, lig hazırlıklarını sürdürüyor. Kafkaslar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kendi sahasında Sinanoğlu ile karşılaştı. Sarı-lacivertli ekip geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Muzaffer Tatlı’yı unutmadı ve sahaya pankartla çıkarak seyircisinden de alkış aldı.

AZİZİYE GEÇİT VERMEDİ

Pazar günü oynanan müsabakada iki takımın tüm oyuncuları da sahaya girdi. Maçın 11. dakikasında Aziziyesporlu Emre Kürküt, ilk golünü kaydederek takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı 1-0 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Berta Özcan dakika 64’te attığı golle farkı ikiye çıkardı ve maç bu skorla sona erdi. Karşılaşmaya seyircilerin de ilgisinin yoğun olması dikkatlerden kaçmadı.

GİDİŞATTAN MEMNUNUZ

Genel Kaptan Hakan Bahtiyar, takımın genel gidişatından memnun olduklarını ve bir aksilik olmadan sezona hazırlanmaya devam edeceklerini söyledi. Hazırlık maçları oynamaya devam edeceklerini de söyleyen Bahtiyar, “İdmanlarımızı aksatmadan, hazırlık maçları ile takımdaki eksiklerimizi göreceğiz. Bundan sonra hazırlık maçlarına daha da ağırlık vereceğiz” dedi.

ÖZEL MAÇ

Bahtiyar, güçlü zayıf ayırımı yapmaksızın pek çok takımla özel maç planladıklarını da vurguladı. Genel Kaptan Bahtiyar, Perşembe günü Karasu’da Serdivan’ı ağırlamayı planladıklarını hafta sonu ise yine Ereğli’yi konuk etmeyi düşündüklerini ve daha sonra ise Yalovaspor ile hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyledi. Bahtiyar, hazırlık maçlarında elde edilen skordan çok sergilenen oyuna ve oyuncuların performanslarına baktıklarının da altını çizdi.

Ramazan Marmara’nın haberi

Editör: Güler Çınasoğlu