Cumartesi günü Aziziyespor, Karasu Şehir Stadı’nda Çaybaşı Bekirpaşa ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya baskılı başlayan sarı-lacivertli ekip maçın henüz 10. dakikasında İslam’ın kafa golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra dengeyi kurma gayretinde olan konuk ekip 20. dakikada elde ettiği serbest vuruşu etkili kullandı. İçeri yapılan ortada topla buluşan Efe skoru 1-1’e getirdi.

Eşitliği bozma adına ataklarına devam eden Kafkaslar, Onur ile dakika 24’de skoru güncelledi ve 2-1 yaptı. Ataklarını sıklaştıran ve oyun kontrolünü tamamen ele alan Aziziyespor, Hamza’nın sahneye çıkmasıyla art arda iki gol buldu ve skoru 4-1’e getirdi. İlk yarıda bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya iyice rahatlamış olarak çıkan Kafkaslar, dakika 55’te Tamer ile bir kez daha fileleri havalandırdı ve skor 5-1 oldu. Oyun disiplinini elinden bırakmayan sarı-lacivertli ekip dakika 60 ve 77’de Sinan ile skoru 7-1’e getirdi. Maçın son sözünü ise oyuna sonradan giren Emre Kürküt söyledi ve Karasu Aziziyespor maçı 8-1’lik skorla tamamladı.

Ramazan Marmara’nın haberi