Ramazan MARMARA'nın haberi

-

Süper Amatör C Grubu’nda 3.sırada bulunan Karasu Aziziyespor, grubun 8.sırasındaki ekip olan Geyvespor ile Pamukova sahasında karşı karşıya geldi. Üç puan için sahaya çıkan temsilcimiz, maçta iki kez öne geçmesine rağmen, üstünlüğünü koruyamayarak sahadan bir puanla ayrıldı.

İLK GOL AZİZİYE’DEN

İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen maçta her iki takım da gole muvaffak olamadı ve ilk yarı 0-0’lık eşitlik ile sona erdi. İkinci yarıya daha istekli başlayan Aziziyespor oldu. Dakikalar 58’i gösterdiğinde Sarı-Lacivertli ekibimiz Alpaslan’la 0-1 öne geçti.

Karasu Aziziyespor, bu golden sadece dört dakika sonra kalesinde beraberlik golünü gördü ve skor 1-1 oldu. Maçtan düşmeyen Aziziye ekibi, 77.dakikada yine Alpaslan ile ikinci golü buldu ve rakibi Geyvespor karşısında bir kez daha öne geçti: 1-2

YENİDEN BERABERLİK

Bu golden üç dakika sonra ev sahibi ekip Geyvespor bir kez daha beraberlik şansı yakaladı ve Aziziyespor’un genç kalecisi İsa’dan seken top filelerle buluşunca maçta yeniden eşitlik sağlandı ve skor 2-2 oldu.

Maçın 82.dakikasında ikinci sarı kartını gören Berkhan, kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımı, mücadeleye 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. Maçın kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca üç puan için sahaya çıkan Karasu Aziziyespor, bir puanla yetinmek durumunda kaldı.