Karasu Aziziyespor’un yaşanan olayların ardından yayınladığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“10.12.2023 tarihinde Ekrem Kara Berber Tesisleri'nde karşılaştığımız Isı Yapı Kazımpaşa Birlik müsabakasında içine sokulduğumuz, camiamıza yakışmayan verdiğimiz kötü görüntülerden dolayı tüm Sakarya spor camiasından özür dileriz.

Maçın 95.dakikasına kadar hiçbir taşkınlık yapmayan, sadece kendi takımını destekleyen ve eğlenen taraftarlarımızın, yöneticilerimizin ve sahada alın teri ile mücadele eden futbolcularımızın bu denli serzenişi ve davranışlarının neden kaynaklandığı videoda açık olarak görülmektedir.

Rakip takımın bazı oyuncularının ve takımı yönetenlerinin nasıl tribünü tahrik ettikleri görülmektedir. Özellikle rakip takımın 7, 99, 53 numaralı oyuncuları attıkları golden sonra bizim tribüne dönerek dakikalarca el kol hareketi yaparak tribünümüzü galeyana getirmişlerdir.

Sosyal medyada dolaşan görüntülerde ve yorumlarda sanki tüm olayları başlatan ve sorumlusu olarak Aziziyespor gösterilmektedir. Futbolda yenmek kadar yenilmenin de olduğunu bilen, her türlü sonucu geçen sene son saniyede verdiğimiz şampiyonlukta da olduğu gibi gayet olgunlukla karşılayan büyük bir camiayız. Mahallemize ve camiamıza yakışmayan görüntülerin içinde olduğumuz için tüm spor camiasından özür dileriz. Tüm algılara rağmen Aziziyespor'umuz Bölgesel Amatör Lige yükselme başarısına ulaşacaktır. Bir mahalleden daha fazlası!”