-

Cuma günü Karasu Aziziye İlkokulu 4/C sınıfı öğrencileri, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla okula konser tadında bir program düzenledi. Programda Kastamonulu Şerife Bacı, kostümüyle öğrencilerine eşlik eden Sınıf Öğretmeni Lale Turhan, öğrencileriyle çeşitli türkü ve marşlar seslendirdi.

İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 100. Yıldönümünü kutlayan öğrenciler, ilkokuldan mezun olmalarına sayılı günler kalması dolayısıyla de çifte kutlama gerçekleştirdi. Heyecan ve coşkunun bir arada yaşandığı duygu dolu anlara, okulun öğretmen ve öğrencileri de eşlik etti.

“Öğrencilerimi mezun etmenin hem sevinci hem de hüznünü bir arada yaşıyorum” diyen Sınıf Öğretmeni Lale Turhan, “Sevinciyle, hüznüyle, şen şakrak anlarıyla, çalışmalarla, mutluluklarla dolu geçen dört yılımız oldu. Miniklerimizle birlikte keyifli bir programımız daha hatıralarımıza eklendi. İnanıyorum ki, çocuklarımız gelecekte başarılı çalışmalara imza atarak hem İstiklal Marşı’mıza hem de ülkemize her zaman sahip çıkacak” ifadelerini kullandı.