Süper Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Aziziyespor, Arifiye Doğanspor’a konuk oldu. Karşılaşmaya kötü başlayan sarı-lacivertliler dakika 8’de Enes’in golüne engel olamadı. Dakika 23’te ise Doğansporlu Cihat, farkı ikiye çıkarttı. Daha ilk yarıda gardı iyice düşen Kafkaslar, dakika 40’ta kontrataktan gelen golü de kalesinde gördü.

Tansiyonun iyice yükseldiği karşılaşmada hakeminde yanlış kararları Aziziyespor Antrenörü Bülent Yıldırım ve futbolcu Hamza’yı çileden çıkarttı. Hakem Levent Gümüşdere’de hoca ve oyuncuyu oyundan attı. İlk yarı ev sahibi ekibin attığı 3 golle tamamlandı ve takımlar soyunma odasına 3-0’lık skorla girdi.

İkinci yarıya üç değişiklik ile çıkan Kafkaslar, dakika 46’da Tamer’in golüyle farkı ikiye indirdi. Bu golle morallenen Aziziyespor, dakika 62’de Sinan ile farkı bire indirdi. Beraberlik golü için yüklenmeye devam eden sarı-lacivertli ekip kalesinde zaman zaman pozisyonlar yaşadı. Ancak yine maçın 90’ıncı dakikasında tartışmalı bir pozisyonda rakip oyuncunun eline vuran topa hakem devam kararı verdi. Maçta ev sahibi ekibin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonunda Aziziyespor’un hakeme tepkisi de devam etti.