Geçtiğimiz haftayı bay geçen ve hazırlık maçı ile haftayı tamamlayan Karasu Aziziyespor, ligin üçüncü haftasında Harmanlıkspor ile Karasu Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Aziziyespor sahaya “Gazze’de yapılan zulmü kınıyoruz” yazılı pankartla çıktı ve akabinde ise saygı duruşunda bulunuldu. Pazar günü oynanan karşılaşmada taraftarlarda tribünde yerini aldı ve takımlarına tam destek oldu.

İLK YARI GOLSÜZ GEÇTİ

Maçın başlama düdüğünün ardından sarı-lacivertli ekip oyunda baskını kurdu. Sağlı sollu ataklarla Harmanlık kalesine yüklenen Kafkaslar, bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı. İlk yarıda Harmanlık kalesini geçemeyen Aziziyespor, soyunma odasına golsüz girdi ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda seyirci desteğini de arkasına alan ve oyuna presle başlayan temsilcimiz adeta Harmanlık’ı kendi kalesine hapsetti.

ÜST ÜSTE İKİ GOL

Bu baskının ardından aradığı golü 71’inci dakikada Sinan’ın ayağından gelen golle bulan Aziziyespor, bu skorla da moral buldu. Bu golün hemen ardından sağ taraftan yapılan faul atışında ceza sahası içinde İslam topa yükselerek kafa golüyle farkı 2’ye çıkarttı. Bu skorla iyice rahatlayan temsilcimiz rakibe de pozisyon şansı tanımadan maçı 2-0 tamamlayarak üç puanın sahibi oldu.

Ramazan Marmara’nın haberi