Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Karasu Aziziyespor, ligin ilk maçında kendi sahasında Taraklıspor’u ağırladı. Karşılaşmaya taraftarda yoğun ilgi gösterdi. Maç öncesi Kafkasların taraftarları birbirinden ilginç koreografiler sergiledi. Tribünden aşağı ise Aziziyesporlu bir oyuncunun ayakta durduğu, rakibinin ise diz çöktüğü pankart asıldı.

GOL DÜELLOSU

Karşılaşma öncesi ASKF Yönetici Mustafa Püskül, hakemlere ve kaptanlara çiçek takdim etti. Başlama düdüğünün ardından iki takımda mücadelesine start verdi. Müsabakaya konuk ekip baskılı başladı. Dakika 25’de Taraklıspor, Emre’nin ayağından gelen golle maçın ilk golünü kaydetti. Bu gole çok aldırış etmeyen Kafkaslar, dakika 29’da Hamza’nın attığı gol ile durumu eşitledi ve maçta skor 1-1’e geldi. Art arda gelen gollerin ardından Taraklılı Emre, dakika eşitliği bozdu ve ilk yarı 1-2 sona erdi.

KIRAN KIRANA MÜCADELE

Taraklıspor ikinci yarıya da hızlı başladı. Takımın golcüsü Emre dakika 50’de bir kez daha sahneye çıktı takımının üçüncü golünü kaydetti. Oyun disiplininden kopmadan rakibinin üzerinde baskısını arttıran Aziziyespor, dakika 58’de Hamza ile skoru bir kez daha güncelledi. Maçta skor 2-3’e geldi. Pes etmeyen ve taraftarının da desteğini arkadaşına alan Kafkaslar, uzatma dakikalarında son sözü söyledi. Ahmetcan 90+5’te attığı golle durumu 3-3’e getirdi. Süper Amatör Küme’nin ilk karşılaşmasında ise puanlar bölüşüldü.

Ramazan Marmara’nın haberi

Saha: Karasu Şehir Stadı

Hakemler: Yunus Aytekin Atabek*, Beytullah Yiğit*, Emirhan Konyalı*

Karasu Azizyespor: Erkut***, Yaşar***, Ahmetcan***, İslam***, Yağız***(Melih***), Berat*** (Talha***), Samet***, Onur*** (Sinan***), Tamer***, Emre***, Hamza***

Antrenör: Bülent Yıldırım

Taraklıspor: Berat**, Muhammet**, Kayhan**, Berkay Uzun** , Hakan** (Oğuzhan**), Berkay**, Abdullah**, Yunus**, Semih**, Görkem**, Emre***

Antrenör: Yücel Yayla

Goller: Dk. 29, 58, Hamza Bayoğlu, Dk.90+5 Ahmetcan Demirbilek (Karasu Azizyespor). Dk.25, 29, 50 Emre Çiçek (Taraklıspor)