AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Ömer Babalıoğlu, Karasu basınıyla bir araya geldi. Babalıoğlu, “Bugüne kadar SASKİ Karasu-Kocaali Şube Müdürü olarak görev yaptığım süre içerisinde siz ilçe basınıyla teşviki mesaimiz oldu. Basın konusunda zengin bir ilçede yaşıyoruz. Sizlerin yaptığı görev çok önemli. Basın, siyasetin de kamunun da içinde olduğu birer çalışma organıdır. Sizlere de emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

EKSİKLERİ GİDERECEĞİZ

AK Parti’den 22 Kasım’da başvurusunu yaptığını ve bu saatten sonra şube müdürlüğü görevini sonlandırarak farklı bir yola çıktığını söyleyen Babalıoğlu, “Bugüne kadar Karasu’da yapmış olduğumuz ve insanlara vermiş olduğumuz hizmetler, Büyükşehir SASKİ adınaydı. Bundan sonra Allah nasip eder Cumhurbaşkanımız bizi bu göreve layık görürse, Karasu Belediye Başkanı olarak hizmetlerimizi katlayarak, üstüne koyarak, eksikleri gidererek çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

HALKIN ADAMIYIM

Memuriyet hayatı boyunca kimsenin adamı olmadığını ve bildiği çizgiden asla şaşmadığını söyleyen Ömer Babalıoğlu, “Siyasi hayatım şu an itibariyle başladı. Kimsenin adamı bugüne kadar olmadım, bundan sonra da kimsenin çıkarları ve menfaatleri uğruna hareket eden bir adam, bir belediye başkanı kesinlikle olmayacağım. Bu nettir. Ben halkın adamıyım” vurgusunu yaptı.

KİMSENİN KALBİNİ KIRMADIK

“Yaptığımız işlerle halkın da muhtarların da sevgisini kazandık” diyen Babalıoğlu, “Kimsenin kalbini de kırmadık. Devlet imkanları içerisinde herkesin işini görmeye çalıştık. Hizmet aşkıyla bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarla insanları mutlu etmenin keyfine vardık, belediye başkanlığında daha faydalı olabilmek için Karasu adına böyle bir adım attık. Biz önce Allah’a sonra halka güveniyoruz” sözlerinin altını çizdi. Babalıoğlu, yapılacak olan temayülden de isminin çıkacağından en ufak bir şüphesi olmadığını da sözlerine ekledi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

Editör: Nevtan Angün