-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Olay, İncilli Mahallesi Pazar Caddesi ile 603.Sokak birleşiminde meydana geldi. Üç tekerlekli elektrikli bisikletiyle Pazar Caddesi üzerinde seyir halinde olan Mustafa A., kasisten geçerken bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybetti.

Yaklaşık 50 metre savrularak ilerleyen Mustafa A, bisikletten düştü. Yerde yüz üstü bir kişinin yattığını gören sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazanın şokuyla basın mensuplarına “Ne olur ceza yazmayın, bırakın gideyim” diyen Mustafa A’nın, “Polise ihbar etmem, bırakın gideyim” sözleri de dikkatlerden kaçmadı.

Yaralı şahıs, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin yapılmasının ardından Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mustafa A, buradan da Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Şahsın, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BASIN MENSUPLARINA "CEZA YAZMAYIN" DEDİ (izle):