-

BAŞKASININ ÖVÜNDÜĞÜNÜ BİZ, KURUDERE'DE YAPIYORUZ (izle):

...

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’nın İlçe Danışma Meclis Toplantısı’nda bir konuşma yaptı. Hizmetleri duyurmakta eksiklik yaşadıklarını belirten Sarı, “Biz, hizmetlerimiz ile övünmüyoruz. Başkasının övündüklerini ilçe belediyesi olarak Kurudere’de yapıyoruz” dedi. Başkan Sarı, konuşmasında şu detaylara yer verdi:

İKTİDARIN FAYDASINI GÖRDÜK

“Görev süremizin üç yılını geride bıraktık. Bu süre içerisinde de birçok hizmete imza attık. Hizmetleri sunarken iktidar partisi olmanın faydalarını da birlikte gördük. Büyük sıkıntılarla boğuştuk. Nereden nereye geldiğimizi de tüm Karasu halkı gördü.

Şöyle bir özelliğimiz var; işimize yoğunlaşıyoruz, yaptıklarımızı anlatma konusunda eksik kalıyoruz. 20 yılda AK Parti belediyelerinin birçok hizmeti var. Anlatmaya kalksak 3-5 gün okumakla geçeriz. Birilerini ise ağzınızla kuş tutsanız memnun edemiyorsunuz.

AK PARTİ ANLAYIŞI, HİZMET ANLAYIŞIDIR

Muhtarlarımızla bir süre önce toplantı yaptık ve taleplerini not aldık. Bu talepleri öncelik sırasına göre de hizmete çeviriyoruz. Çünkü AK Parti Belediyecilik anlayışı, hizmet anlayışıdır. Çeşme, musluk açma işi değil.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, menfez yapmasıyla övünmüş. Biz o menfezi, köprüyü Kurudere’ye yapıyoruz. Neyle neyi kıyaslıyorsunuz? Biz hizmetlerimizi anlatamıyoruz, adamlar bir menfezle övünüyor”