İlçe basınına, Karasu Belediyesi proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Karasu Sanayi ve Ticaret Kampüsü’nün tanıtımı da yapıldı. Başkan İshak Sarı, Ticaret Kampüsü tanıtımı sırasında Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatalbaş’a yüklendi. Sarı, “Çatalbaş’ın derdi ölene kadar kooperatif başkanı olmak. İlçenin menfaati onun için çok önemli değil” vurgusunu yaptı.  

KAZIK ÇAKMAYI PLANLIYOR

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Bizim planladığımız yer Karasu’nun dışında hem Kocaali’ye hem Kaynarca’ya hem de Ferizli’ye hitap edebilecek büyüklükte. Çatalbaş’ın sanayi konusunda direnç göstermesinin sebebi ufak olsun benim olsun, bir yerin başında olayım gerisi önemli değil mantığı. Oraya bir vatandaş cami olarak yer bağışlamış, ama o belirlenen yere cami yapmayı değil, yol kenarına cami yapmayı uygun görüyor. Diğer yere de kazık çakmayı planlıyor” dedi.

SADECE KENDİNİ DÜŞÜNÜYOR

“Biz şehri planlamayı ve şehri genişletmeyi düşünürken birileri sadece kendini düşünüyor” diyen Başkan Sarı, “Çatalbaş’ın derdi ölene kadar kooperatif başkanı olmak. Şehir büyümüş, küçülmüş, geleceği kararmış, çocuklara imalat açısından bir şeyler kazandırılmış çok önemli değil” dedi. Bu projenin şehir için bir ihtiyaç olduğunu da belirten Sarı, “BMC alanının endüstri bölgesi ilan edilmesi sebebiyle yatırımcılar Karasu’da yer aramaya başladı bile” ifadelerini kullandı.  

Güler Çınasoğlu’nun haberi