Hasan Eminoğlu’nun yönetimiyle birlikte görevlerinden istifa etmelerini ardından Büyük Birlik Partisi Karasu İlçe Teşkilatı Başkanı belli oldu. İlçe Başkanlığı görevine Tuncay Şeker getirildi. Yeni başkan Şeker, görev tebliğini şu ifadelerle duyurdu:

HEDEF GÜÇLÜ TEŞKİLAT

“Büyük Birlik Partimizin Sakarya İl Başkanı Sayın Cengiz Bayar'ın teklifi, Büyük Birlik Partimizin Genel Başkanı Mustafa Destici'nin tensipleriyle Karasu İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Kurucu Genel Başkanımız Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na yakışır bir kadro kurabilmek için istişarelerimizi İl Başkanlığımız ile birlikte sürdürüyoruz.

Karasu'da şu anda güçlü bir teşkilat hedefindeyiz. Kuşkusuz, büyük hedeflere güçlü teşkilatlarla ulaşılır. Bu sebeple Karasu’da büyük hedeflere ulaşmak için teşkilatımızı en sıkı şekilde hazırlıyoruz. Tabiki de Karasu için yönetimimizi oluşturduktan sonra çok güzel projeler hazırlama çabası içinde olacağız.

Yaşanan felaketler sonrası her zamankinden daha fazla birlik beraberlik içinde olmamız gereken bir dönemdeyiz. Partimizin en büyük tecrübesi gençliktir. Vatan ve millet sevdalısı olan bizler, genç kardeşlerimizle birlikte daha güçlü bir Karasu için var gücümüzle çalışacağız”