Çarşamba günü gerçekleştirilen törenle BBP Karasu İlçe binası açıldı. Katılımın yoğun olduğu törende siyasi parti temsilcileri, belediye başkan aday adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Programın açılış konuşmasını BBP Sakarya İl Sekreteri Ömer Karayel yaptı. Davetlileri selamlayan Karayel, sözü BBP Karasu İlçe Başkanı Tuncay Şeker’e verdi. Şeker, “Büyük Birlik Partisi’ne yakışan bir ilçe binasını partimize ve Karasu halkının hizmetine kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Birlik ve beraberlik içinde, siyasetin daha diyalog içerisinde yapmak adına burada toplanan herkese teşekküre diyoruz” dedi.

Şeker’in ardından kürsüye BBP Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar geldi. Bayar, “Karasu’dan önce Ferizli ve Erenler hizmet binalarımızı hizmete açtık. Önümüzdeki hafta Arifiye’yi açacağız. Bu da Sakarya halkının partimize olan teveccühün arttığını göstermektedir” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından edilen dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi ve davetliler ilçe teşkilatı binasını ziyaret etti. Açılış töreni boyunca BBP İlçe Başkanı Tuncay Şeker ve partililer, davetlilerle yakından ilgilendi.