Karasu Aziziye Mahallesi’ne yeniden muhtar adayı olduğunu açıklayan Besim Ömer Cengiz, mahallesi için daha yapacak çok işinin olduğunu söyledi. Cengiz, Aziziye Mahallesi’ndeki eksikliklerinin farkında olduğunu ve bunların çözümü için de bir dönem daha istediğini söyledi.

HERŞEYİ MAHALLEM İÇİN YAPTIM

Besim Ömer Cengiz, “Aziziye Mahallesi halkımız sorunların çözümü noktasında attığım her adımda yanımda oldu ve arkamda durdu. Sesimi her zaman mahallem için yükselttim. Mücadelemi sadece mahallem hizmet alsın diye verdim. Bunu bilen biliyor. Mahallem adına yapacak daha birçok işim var. Kalan eksiklikleri de önümüzdeki beş yıl içerisinde gerçekleştireceğimden kimsenin şüphesi olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.    

HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDEĞİZ

“Mahalle halkımızın sesi olmaya devam edeceğim” diyen Cengiz, “Bu zamana kadar nasıl titizlikle mahallemin haklarını savunduysam, mahallemin ihtiyaçları için koşturduysam aynı şekilde bu görevi mahallem için sürdürmeye ekibimle beraber devam edeceğim. Mahallemizde her bireyimizi dinleyerek ihtiyaçlarını anlamaya ve çözümler üretmeye gayret edeceğiz. Şeffaf, bir yönetim anlayışıyla hareket ederek, her konuda sizlerle iş birliği içerisinde olacağız” dedi.


Besim Ömer Cengiz Aziziye Mahallesi Adaylık Çalışması F1

Besim Ömer Cengiz Aziziye Mahallesi Adaylık Çalışması F2