Aziziye Mahallesi Muhtarı Besim Ömer Cengiz, 2019 seçimlerinde Aziziye Mahallesi muhtarı seçilerek çalışmalarına başlamıştı. “Bana verilen bu kutsal görevi layıkıyla yaptığıma inanıyorum” diyen Muhtar Cengiz, saha çalışmalarına devam ederek mahallesi için bir dönem daha talebinde bulundu.

Besim Ömer Cengiz, “5 senelik görev süremizde Karasu’daki bütün kurumlarla mükemmel ilişkiler kurduk. Bu ilişkiler sayesinde mahallemizin sorunlarını çözmek için uğraş verdik. Nokta başvurular ve çözüm yolları oluşturarak vatandaşların sorunlarını elimizden geldiğince çözmeye çalıştık. Bu çözümlerde genelde başarılı olduğumuza yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Pandemi süreci dahil mahallemiz de hemen hemen herkese ulaşmaya çalıştık” diyen Cengiz, “Önümüzdeki süreçte vatandaşlarımız bize tekrardan bu kutsal görevi verdiği takdirde artık daha da tecrübe sahibi olmuş olarak vatandaşlarımıza hizmet etme fırsatı bulacağız. Gittiğimiz her yerde bizi ilgi ile karşılayan desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Besim Ömer Cengiz Çalışma 285 F2

Besim Ömer Cengiz Çalışma 285 F1