Bölgesel Amatör Lig’de Sakarya’yı temsil eden üç ekipten biri olan Karasuspor lige verilen seçim arasını idmanla değerlendirdi. Hafta sonu Çanakkale Temsilcisi Bigaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Karasu Şehir Stadı’nda yaptığı idmanlarla sürdüren Karasuspor, deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Ligin ilk devresine göre çok daha iyi bir performans sergilediklerini söyleyen Antrenör Serdar Ergelen, ikinci yarıda çok daha fazla puan elde edeceklerini söyledi.

ÜZERİMİZDE BASKI HİSSEDİYORUZ

Karasuspor’un kendi sahasından ziyade deplasmanda başarılı olduğunu da dile getiren Serdar Ergelen, “Kendi sahamızda zemin sorunu yaşıyoruz. Zemin kötülüğü hem oyun kalitemizi olumsuz etkiliyor hem de sakatlık riskini beraberinde getiriyor. Bir de evimizde oynarken gol yediğimizde oyuncularımız üstlerinde ciddi seyirci baskısı hissediyor. Bunun için deplasmanda daha iyi bir performans sergiliyor ve bunu da genel olarak skor tabelasına yansıtabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

HEDEFLER BÜYÜK

Karasu’nun futbol geleneğinden gelen bir yapıda olduğunu söyleyen Antrenör Ergelen, “Karasuspor, Bölgesel Amatör Küme’de adından söz ettiren ve çekinilen bir ekip. Önümüzdeki süreçte çok daha iyi performans sergileyeceğimizden hiç şüphemiz yok. Karasuspor Bu sene Bölgesel Amatör Lig’den düşmeyecektir. Önümüzdeki yıllar için de bir taban oluşacak ve Karasuspor, çok kısa süre sonunda kendine çok daha büyük hedefler koyacaktır” şeklinde konuştu.

Ramazan Marmara’nın haberi