HAFTANIN EN RENKLİ MEZUNU

Çiçeği burnunda mezun Hicran Uygun, Saklıbahçe'de şemsiyelerin altında verdiği renkli pozlarla haftanın en renkli mezunu seçildi. Tasarım bölümü mezunu Uygun, yaptığı paylaşımda bölümüne uygun sözü de eklemeyi ihmal etmedi:

Ne bileyim sen modayı takip ederim deyince ben de tasarımcı oldum.

 

------------------------------------------------------------

 

 

 

HAFTANIN EN UYUMLU ÇİFTİ

 Elif Turan ve Hasan Kara, geçtiğimiz günlerde düzenledikleri üçlü törenle mutluluğun ilk adımını attı. Kız isteme, söz ve nişan merasiminin bir arada yaşandığı bu özel günden geriye çiftin sevimli pozları kaldı.

 

------------------------------------------------------------

 

 

 

HAFTANIN EN FOTOJENİK BEBEĞİ

Eda ve Sercan Sukas'ın dünyalar güzeli kızı Eylül Sukas, hafta içerisinde 11. ayını tamamlayarak verdiği pozlar ve sevimli karelerle haftanın en dikkat çeken fotojenik bebeği oldu. Eylül bebek, kuğul görüntüsüyle de tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başardı.

 

------------------------------------------------------------

 

 

 

HAFTANIN EN BAKIMLI KIZI

"Büyümüş de küçülmüş" Belinay Yıldız, geçtiğimiz günlerde babası Mehmet Yıldız ile misafirlerini karşılarken bir kozmetik mağazasına girmeden edemedi. Mağaza önünde fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen baba-kızın sosyal medya paylaşımında şu notlar düşüldü, “İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanındayız. Düğün İçin Misafirlerimiz Geldi Ama Hanfendi; 'Beklesinler GRATİS'i Gezmeden Gitmem' dedi” Ortaya çıkan görüntülerle Belinay Yıldız, “haftanın en bakımlı kızı” unvanını da hak etti. Minik Yıldız'ın mağazada çocuk bakım ürünlerinin olduğu reyonu gezdiğini söylemeye gerek olmadığını düşünüyoruz.

 

------------------------------------------------------------

 

 

 

HAFTANIN EN LEZZETLİ GRUBU

Dostluklar balıkla lezzetleniyor. Psikolojik ve Rehber Danışmanı Fehmi Başaran, geçtiğimiz günlerde başta arkadaşı Ergün Demir olmak üzere birkaç arkadaşıyla denizde mangal keyfini doyasıya tattı. Başaran ve arkadaşlarının sefasına hafif esen rüzgarla birlikte dalga sesleri de eşlik etti. Dostluklarına unutulmaz bir anı ekleyen Başaran ve arkadaşları için haftanın en lezzetli grubu diyebiliriz.

 

------------------------------------------------------------

 

 

 

HAFTANIN EN ÇATIK KAŞLISI

"Sezona hazırız" diyerek haftanın ortasında Levent Çiftçi ile ortak yaptığı paylaşımla dikkat çeken Sedat Topaloğlu, sakin geçen ve henüz başlayıp başlamadığı belli olmayan sezona vurgu yaptı. Topaloğlu'nun fotoğraf karesine yansıyan çatık kaşları da gözlerden kaçmadı.

 

DİĞER HAFTANIN EN'LERİ GÖRMEK İÇİN buraya TIKLAYIN