Haftanın en unutulmazı

Geçtiğimiz hafta memleketi Trabzon’dan itibaren tatil yapmaya başlayan Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Canan Başaran, Trabzon’da bir mekanda 28 yılın ardından arkadaşlarıyla ilk defa bir araya geldi. Çeyrek asrı aşkın süredir dostlukları devam eden Canan Başaran, 28 yıl sonra buluşmanın şerefine fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirip sosyal medyada paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Fotoğrafına yansıyan karede gülerken yanağında oluşan çukura anılarını biriktiren Başaran, paylaşımının altına şu sözleri iliştirdi:

28 yıl sonra kaldığımız yerden aynı muhabbetle devam ettik dostluğumuza. Eeee… Dile dolay tam dört yıl birlikte yatılı okuyup hayata dair öyle çok paylaşımda bulunmuştuk ki sonra Trabzon Sağlık Meslek Lisesi 1991 yılı mezunları olarak dağılmıştık yurdun dört bir yanına.

 

------------------------------------------------------------

 

 

Haftanın en ata sporcusu

Aziziye Mahalle Muhtarı Besim Ömer Cengiz, geçtiğimiz günlerde Kulüp Doğa At Çiftliği’ne gitti. Karasu’nun genç mahalle muhtarlarından olan Besim Ömer Cengiz, mahallesine yaptığı hizmetlerden arta kalan zamanlarını sportif ve sosyal faaliyetlere ayırıyor. At çiftliğinde ata binen Cengiz, keyifle geçen günün sonunda at üzerinde çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşarak takipçilerine mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Cengiz, mesajında, “Çok güzel bir at çiftliği. Bence siz de deneyin” dedi.

 

------------------------------------------------------------

 

 

Haftanın en cesur babası

Karasulu İlknur Yavuzyiğit, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında çekirdek ailesiyle yaptığı paylaşımıyla dikkat çekti. 3 aylık minik paşasını kucağında tutan baba Fatih Yavuzyiğit, hem başarılı tutuşuyla hem de biraz da olsa endişeli yüz ifadesiyle haftanın en cesur babası seçilmeye hak kazandı. Eeee, minik bir bebeği kucağında böylesine rahat tutabilmek her yiğidin harcı değil. Konumuza dönecek olursak, İlknur Yavuzyiğit, mutlu aile tablosunun yer aldığı fotoğraf karesinin altına, “Heveslik değil, ömürlük sevgim” şeklinde not düşmeyi de ihmal etmedi.

 

------------------------------------------------------------

 

 

Haftanın en nostaljiği

Karasu Saklıbahçe İşletmecisi Selman Yümnü, uzun yıllardır ilgi duyulan vosvosu, sonunda mekanına getirtebildi. Sayısız fotoğraf karelerinin çıkartılabileceği alanların yer aldığı Saklıbahçe’de kısa süreliğine de olsa sosyal medyalarda paylaşılmaya değer kareler çıkartabilecek bir vosvos eklendi. Eeee, bilen bilir, Saklıbahçe yemek yemekten ziyade saatlerce fotoğraf çekilmek için gelenlerin mekanı oldu. Kuş cıvıltısının ve doğa harikasının olduğu mekanda fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirmek arzusunda haksız da sayılmazlar. Genç işletmeci Yümnü de geçtiğimiz günlerde vosvos ile fotoğraf çektirerek bu kervana katılanlar arasında yer aldı. Bu arada vosvosun üzerinde “T.C. Keyfi hizmete mahsustur” şeklindeki ironik yazı da gözlerden kaçmadı. Yümnü’ye tavsiyemiz, o vosvos her zaman orda kalmalı.

 

------------------------------------------------------------

 

 

Haftanın en güleci

Sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarda gülüşüyle dikkatleri üzerine çeken Melike Ecem Şahin, geçtiğimiz günlerde Poyrazlar Gölü Mesire Alanı’nda doğanın tadını çıkardı. Şahin’in Karasu’dan uzak, kısa süreli gezintisine yakınları da eşlik etti. Şahin, sosyal hesabında eğlenceli geçen günden kareler paylaşmayı da unutmadı.

 

DİĞER HAFTANIN EN'LERİ GÖRMEK İÇİN buraya TIKLAYIN