Fgmodel Agency modellerinden Burkay Turgut, FASHİON TV’nin düzenlediği Missandmr FASHİON TV yarışmasında birinci oldu. FASHİON TV’nin kurucusu ve sahibi Enis Onat’ın düzenlediği ve birçok büyük firmanın sponsorluğunu yaptığı modellik yarışması, Oligard’da muhteşem bir şölenle Pazartesi günü gerçekleşti.

İLK ANDA KEŞFETTİM

Tuğba Özay’ın sunuculuğunu yaptığı birbirinden özel isimin jüri koltuğunda yer aldığı gecede yerli ve yabancı mankenler de yer aldı. Büyük gecede tekstil firmalarının kreasyonları da tanıtıldı. Ayyıldız Spor Center ve Fgmodel Agency Kurucusu aynı zamanda model olan Furkan Güreş’in mankeni Burkay Turgut yarışmayı birinci olarak tamamladı. Turgut, aldığı derecenin kendisini mutlu ettiğini ve heyecanlandırdığını ifade etti. Güreş, “Daha 2 yıl önce spor salonuna kayıt olmak için gelen Karasu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Burkay Turgut’u gördüğüm anda modellik yapması gerektiğini söyledim ve onun bu kariyerine girmesine öncü oldum” dedi.

MODEL AJANSI ÖDÜLÜ

Furkan Güreş, “Modelimiz geçen sene Best Model Of Turkey Yarışması’nda istediğini alamamış olsa da bu sene girmiş olduğu ve mücadeleye devam ederek FASHİON TV’nin düzenlediği Missandmr Yarışması’nda birinci olarak kariyerine adım adım ilerlemeye devam etti. Yılın en iyi model ajansı ödülüne de sahip olduk. Başarılarımız her geçen gün üstüne koyarak inşallah devam edecektir. Ajans olarak birlikte çalıştığım Oksana Kuznetsova ve Theo Bibilay’a da teşekkürlerimi sunarım” sözlerini kullandı.