Pazartesi günü CHP Sakarya İl Örgütü, milletvekili adayı ile Karasu ve Kocaali’de adeta çıkarma yaptı. CHP İl Başkanı Cengiz Çiçek, Milletvekili adayları Ecevit Keleş, Azize Ünal Çeroğlu ve Gündüz Gençcan’a, CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt ve yönetimi, CHP listesini destekleyen ittifak partisi il ve ilçe temsilcileri ziyarette hazır bulundu.

CHP EN YÜKSEK OYU OLACAK

İl Başkanı Çiçek, “Bu seçim bizim için tarihi bir seçim olacak. Büyük ihtimalle Sakarya’da alınabilecek en yüksek oyu CHP alacak. Üçten aşağı milletvekili çıkaracağımızı düşünmüyoruz” dedi. CHP Sakarya 2. sıra Milletvekili Adayı Ecevit Keleş ise, Sakarya’yı sevdiğini ve 16 ilçede her ay halk günü yaparak ilçelerin merkezinde halk günü yapacaklarının vurguladı.

VATANDAŞ ASİL BİZ VEKİLİZ

Keleş, “Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın ve STK’larımızın sorunlarının dinleyip onlara çözüm bulmak için yola çıktık. Bir anlayışı değiştirmek istiyoruz. Artık Sakarya’da vatandaşlarımızın asil, bizlerin vekil olduğunu vatandaşlarımıza anlatarak onlarla beraber bunu sağlamak istiyoruz. İnşallah bu dönem Karasu bizi Ankara’ya gönderecek. Karasu’nun, Sakarya’nın mecliste bir koltuğu olacak. Keleş’in koltuğu bir milyon 70 bin insanın koltuğu olacak” sözlerini kullandı.

ANKARA ARASINDA BAĞ KURACAĞIZ

CHP Sakarya 3. sıra Milletvekili Adayı Azize Ünal Çeroğlu, “Bizler halkın vekili olacağız. Ulaşılabilirliğimiz ile size söz veriyoruz ilçemiz, ilimiz ve Ankara arasında bağ kuracağız. Kuracağımız bağ ile biz çok mutlu olacağımıza ve sorunların çözümü noktasında herkesin istediğini gerçekleştireceğinin sözünü veriyoruz. 15 Mayıs’ta hep birlikte iktidarla taçlandıracağız” diye konuştu.

TÜRKİYE’DE KUTUPLAŞMA VAR

Vekil Adayı Gündüz Gençcan ise, Türkiye’de çok ciddi bir kutuplaşma ortamının olduğuna dikkat çekerek, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı olduğu takdirde Türkiye bu kutuplaşma ortamından çıkar. Sonra ise bu ucube sistemi değiştirecek parlamenter sistemi realize edecek çoğunluğu yakalayabilirsek Türkiye aydınlık bir yarına adım atmış olur” dedi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi