Cumartesi günü CHP Karasu İlçe Teşkilatı, CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent’inde katılımıyla yerel seçim gündemli genişletilmiş toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Taşkent’in yanı sıra, İl Başkanı Cengiz Çiçek, partili bazı belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri, CHP’nin Karasu’da görev yapmış eski ilçe başkanları ve çok sayıda üye katıldı. Toplantıda Karasu’da geçmiş dönemlerde yapılan yerel seçimlerin oy bazında ayrıntılı değerlendirmesini içeren bir sunum da gerçekleştirdi.  

İKİ DAVAMIZ VAR

CHP Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent toplantıda yaptığı konuşmada, parti yönetiminin yerel seçimlere giderken nasıl bir vizyon belirlediğini görmekten memnunluk duyduğunu ve sunumu çok başarılı bir çalışma olarak gördüğünü ifade etti. Milletvekili Taşkent, “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘Benim iki önemli eserim var, biri Cumhuriyet diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi’dir’ şeklindeki sözleri bizlere ışık tutuyor. Bizim iki davamız var. Hem Cumhuriyet hem de CHP’ye sahip çıkmak. Bu anlamda herkesin üzerine düşen görevi yapacağına eminim” sözlerini kullandı.  

SEÇİME HAZIRLANIYORUZ

CHP Karasu İlçe Teşkilatı'nın 15 Ağustos'ta gerçekleşen kongresinde ilçe başkanlığına seçilen Uğur Büyük, görev dağılımını hızlıca gerçekleştirdiklerini ve yoğun bir ziyaret trafiğine başladıklarını belirtti. Büyük, “Bu süreçte üyeleri ile buluşmak, yeni yönetimi yakından tanıtmak ve yerel seçim ile ilgili görüş almak amacıyla genişletilmiş bir toplantı düzenledik. Toplantımızın amacı her şeyden önce ilçemizin ve hemşerilerimizin sorunlarını konuşup çözüm bulmak. Yapılanmamızı hızlıca gerçekleştiriyoruz ve seçildiğimiz günden beri partimizi seçime hazırlıyoruz” dedi.

YOL HARİTASINI BELİRLEDİK

Başkan Büyük, güzel bir çalışma süreci geçirdiklerinin de altını çizdi. Büyük, “CHP İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımızı her an sürdürüyoruz. Ziyaretlerimizi ve vatandaşları dinlemeyi ihmal etmedik. Sorunlar ve talepler konusunda kafa yoruyoruz. Yapacaklarımız konusunda yol haritaları belirledik. Burada da sizlerle beraber süreç boyunca yapacağımız çalışmaları konuşmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda çalışmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. İl Başkanı Cengiz Çiçek ise, yaptığı konuşmada hem sunumu değerlendirdi hem de Sakarya özelinde Karasu’nun seçimi kazanma ihtimali olan ilçelerden olduğunun altını çizerek, aday belirlemede geç kalınmaması gerektiğini vurguladı.

PLAKET VERİLDİ

Toplantının basına kapalı bölümünde, konuşmak isteyen üyelere beşer dakika süreli söz verildi. Parti üyeleri, bu tabloda yapılacak olan yerel seçimlerin başarı getirebilmesi için uygun olan partilerle ittifak yapılması gerektiğini ancak bunun için Genel Merkez’in ittifak politikasının sınırlarını belirleyecek tavrını ortaya koyması gerektiğini söyledi. Toplantının sonunda ise CHP ilçe eski başkanlarından Bedri Usta, Turhan Kalay, Müjdat İskender, Süleyman Filizfidan, Ekrem Tanrıseven, Yalçın Ekşioğlu, Nurhan Aydın ve Aykut Süt’e birer teşekkür plaketi verildi.