Karasu’nun marka giyim mağazası Çiğdem Kalan, yeni genişletilmiş mağazasını ilçe merkezinde hizmete açtı. Kendi ismini taşıyan markanın yeni mağazasını Karasu halkının ve tatilcilerin hizmetine sunan Karasulu başarılı kadın girişimci Çiğdem Kalan, açılış töreninde davetlilerle yakından ilgilendi.

Dev mağazanın açılış kurdelesini AK Parti İlçe Başkanı Recep Aksu, MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara ile Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, davetlilerle birlikte kesti. Açılış sonrası Çiğdem Kalan, davetlilere mağazasını gezdirdi, ürünleri tanıttı.

Marka sahibi Çiğdem Kalan, “Ürün yelpazemizi ve mağaza konseptimizi genişletmeyi sürdürüyoruz. Bay ve bayan ürünlerini arttırdık ve her yaş grubu ürünlerimizi koleksiyonumuza ekledik. Yakın zamanda çocuk ürünlerine de yer vereceğiz” dedi.

Kalan, “İkinci şubemizi açtık fakat ilk şubemiz de hizmetine devam ediyor. Önümüzdeki sene 3.şubemizi Adapazarı’nda açmayı hedefliyoruz. Yeni mağazamız eski Adapark’ın yerinde Aziziye Fırını’nın karşısında. Tüm halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.