Pazar günü Karasu Şehir Stadı’nda Play-Off’un iki güçlü adayı karşı karşıya geldi. Maça etkili başlayan taraf Darıçayırıspor oldu. Karşılaşmanın henüz başında topla buluşan Ömer Faruk Tiryaki, dakika 3’te skoru 1-0 yaptı. İlk yarı Darıçayırı’nın attığı tek golle sona erdi.

GOL DÜELLOSU

İkinci yarıya da hızlı bir başlangıç yapan Darıçayırıspor, dakika 50’de Enes ile farkı ikiye çıkardı. Dakika 56’da ise rakip takımdan Ege, farkı bire indirdi. Bu golün şokunu henüz üstünden atamayan mavi-beyazlı ekip, 62. dakikada kalesinde konuk ekipten Ahmet Emre’nin attığı beraberlik golünü de gördü. Skor 2-2 oldu. Bu dakikadan sonra kendine gelen Darıçayırıspor, dakika 67 ve 72’de Ercan’ın attığı gollerle skoru 4-2’ye getirdi. Bu gollerin ardından oyun disiplininden iyice kopan konuk ekip, dakika 90’da Serkan’ın golüne de engel olamadı ve skor 5-2 oldu.

GERGİNLİK YAŞANDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sinirler gerildi. Maçın bitimine saniyeler kala çıkan olaylarda iki takım oyuncuları birbirine girdi. Maçın hakemi Karapürçekspor’dan Abdülsamet’e, Darıçayırıspor’dan Kürşat ve Yusuf’u da kırmızı kartla cezalandırdı. Maçın kalan kısmında başka gol olmadı ve Darıçayırıspor sahadan 5-2 galip ayrıldı. Darıçayırıspor, Play-Off yolunda altın değerinde bir üç puanın sahibi oldu.