Mahalle ziyaretlerinin ilkini Çarşamba günü gerçekleştiren İYİ Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Şenol Aşık ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Paralı ile Darıçayırı mahallelerini ziyaret etti. Sarıoğlu ve beraberindekiler, her iki mahallede de büyük ilgiyle karşılandı.

Meclis üyesi adaylarını tek tek vatandaşa tanıtan Sarıoğlu, “Mahallenize iki kez milletvekili getirdik. Yetki elimizde olmadığı için sorunlarınızı sadece bir yere kadar taşıyabiliyoruz fakat çözemiyor. Sebebi ise bize yetki verilmemiş olması. Karasu’nun tüm kırsal mahallelerinin sorunlarına vakıfız. Yetki verildiğinde de çözeceğiz” dedi.

Sarıoğlu, “Bir dilekçe yazmayı bilmeyen adam, hiçbir liyakata sahip olmayan, taşan derenizin bile sorununa çözüm üretemeyenler meclis üyesi oldu bu zamana kadar. Biz, öyle bir meclis kadrosu kurduk ki baştan aşağı liyakatli ve proje sahibi insanlardan oluşuyor. Yetki bize verildiğinde Karasu’da çözemeyeceğimiz sorun kalmayacak. Size layık olduğunuz hizmeti vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

I M G 7030

I M G 6988

I M G 6977

I M G 6974

I M G 6950

I M G 6928

I M G 6885

I M G 6871

I M G 6853