Darıçayırı Beldespor, Limanderespor ve Yuvalıderespor’un 2023-2024 sezonu Sakarya 1.Amatör Küme rakipleri belli oldu. Çekilen kura sonucu Darıçayırı Beldespor, A grubunda; Limanderespor, B grubunda ve Yuvalıderespor da D grubunda mücadele edecek.

1.Amatör Küme’de A grubu 10 takımdan oluşurken diğer üç grup ise 9 takımdan oluştu. Gruplarda 1.olacak takım direkt Sakarya Süper Amatör Lig’e yükselecek. 2, 3 ve 4. olacak takımlar ise play-off oynayacak. Play-off oynayacak 12 takım arasından 1.olacak takım da Süper Amatör Lig’e yükselecek. Gruplarda yer alan takımlar ise şöyle:

A GRUBU:

DARIÇAYIRI BELDESPOR, Akyazı Çınarlık Gençlikspor, Pazarköy Eğitimspor, Acıelmaspor, 32 Evlerspor, Tankspor, Kazımiyespor, Akartepespor, Şeyh Varmazspor ve Karapürçekspor.

B GRUBU:

LİMANDERESPOR, O.Harunustaspor, Taşburunspor, Yıldırımspor, Sakarya Beşköprüspor, Karaaptiler Akınspor, Kaynarcaspor, Çaykışlaspor ve Çamlıca Beldespor.

C GRUBU:

AS Kuzulukspor, 1860 Reşadiyespor, Sakarya Tekspor, Kazımpaşa Beldespor, Hanlıspor, Adapazarıspor, Söğütlüspor, Sinanoğluspor ve Hacımercanspor.

D GRUBU:

YUVALIDERESPOR, Akyazı Akınspor, Sakarya Shçekspor, Taşkısığıspor, S.Tüv.Demirspor, Arifiye Atılganspor, Büyükyanıkspor ve Çarka Samiyenspor.