2. Amatör Küme hazırlıkları son sürat devam ediyor. Mayıs ayında başlaması planlanan lig için Darıçayırıspor da müsabakalar öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi-beyazlı ekip Karasu Şehir Stadı’nda Karasu Veteranlar takımı ile hazırlık maçına çıktı. Antrenör Ömer Kaya, oyuncularının form grafiğinin her geçen gün yükseldiğinin altını çizdi. İdmanların yanında hazırlık maçları da yaptıklarını söyleyen Kaya, maçlarda eksiklerini gördüklerini de söyledi.

TAKVİYE YAPACAĞIZ

Darıçayırıspor Başkanı Volkan Cansız ise, yönetim taraftar ve takım olarak iyi bir uyum yakaladıklarını ve bu sene başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Cansız, “Hocamız Ömer Kaya’nın tespitleri doğrultusunda takıma takviye yapmayı planlıyoruz. Takımın gidişatından son derece memnunuz. Oyuncularımız her şeyden önce sportmence mücadele ediyor. Bu bile ne kadar doğru bir iş yaptığımızın en büyük göstergesi” dedi.

BU YILIN FLAŞ EKİBİ OLACAĞIZ

Genel Kaptan Muhammet Salih Öztürk ise, takımda arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu ifade etti. Öztürk, “Futbolun içinden gelen bir söylüyorum, takımda yakalanan arkadaşlık ortamı bizim için son derece önemli. Zaman geçtikçe bu ortamın daha da samimi olacağını düşünüyorum. Amatör ruhun sahaya yansıması durumunda başarının da kendiliğinden geleceğini düşünüyorum. Bu yılın en flaş ekipleri arasında Darıçayırı’nı göstermeye hazırlanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Ramazan Marmara’nın haberi...