Darıçayırı Mahallesi’ne giderek mahalle gençlerinin davetlisi olarak iftar programına katılan İYİ Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, gençlerin şikayet ve isteklerini dinledi. Meclis üyesi adaylarının çoğunluğunun gençlerden oluştuğuna dikkat çeken Sarıoğlu, “Gençlerin sorunlarını, sadece genç bir kadro çözebilir. İstekleriniz, zaten projelerimiz arasında. Darıçayırı Mahallesi, bu projelerden en kısa sürede faydalanacak” ifadelerini kullandı.

Gördükleri ilgi ve alakadan memnun kaldığını söyleyen Sarıoğlu, “Mevcut belediye başkanına tepki gösteren gençlerin dediklerinden anlıyoruz ki, onlar sadece verdikleri oyun hesabını sormuşlar. ‘Biz özür dilemedik’ diyorlar. Gençler, ‘biz sadece mahallemize hizmet istedik’ diyerek sitemlerini bize ilettiler. Bir belediye başkanına, neden 5 yıldır mahalleye hizmet etmediğini sormak, neden gelmediğini sormak en doğal hakları. Ama yetki sahiplerini ne eleştiriye ne de en ufak söze tahammülleri yok” dedi.

Sarıoğlu, “Bu halka tahammülünüz yoksa, o koltuğu liyakatli ve işinin ehli insanlara devredin. ‘Gelin sorunları konuşalım’ diyerek gençleri partiye çağıracaksınız, sonra fotoğraf çektirip ‘özür dilediler’ diye millete yayacaksınız. Yalan, dilinize pelesenk olmuş. Üstelik fotoğraftakilerin çoğu Darıçayırlı bile değil. Az kaldı, Karasu en İYİ belediyecilikle tanışacak” diyerek sözlerini tamamladı.

N V T 4924

N V T 4918

N V T 4922

N V T 4923

N V T 4958

N V T 4944

N V T 4928