Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet ve Mevlana Caddelerini ziyarette bulundu. Coşkun, “Halkımızın teveccühü her geçen gün artıyor, halkımız değişim arıyor, değişimin adresi Oğuzhan Coşkun diyor, biz de halkımızın yüzünü güldüreceğiz, dertleriyle dertleneceğiz” dedi. Coşkun, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmalarda da şu ifadelere yer verdi:

VİCDANLARDA YARA

“Dünya’nın ekonomi çarkının iyi yapılandığı yerlerden olan Sakarya’mız ve Limanı olan tek şehir Karasu’dur. Peki bu kadar önemli olan bu şehrin kıymetini, bu kadar aşağılara çekmeyi nasıl başardınız Allah aşkına? Nerede bir devlet protokolünde fabrika açılacak olsa akıllara gelen şehrimize ağır sanayi hamlelerini nasıl kaçırdığımızı görüyoruz. Bu fabrikaların gelecek arsaların durumu da ayrı bir meçhul, hala toplumuzun vicdanında nasıl yara olduğunu biliyoruz. Bu şehrin ekonomik ve toplumsal değerini sıfırlamayı nasıl başardınız Allah aşkına?

HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ

Tüm Karasulular olarak tertemiz bir sayfa açacağız. Biz istiyoruz ki, bu memlekette yapılan her iş, üç beş kişinin çıkarına değil, bu memlekette yaşayan tüm insanların yararına olsun. Bunları yaparken de tabiatın, eşyanın, hayvanların da hakkını unutmayalım. Şehri imar ederken nesli, ekini, güzel Karasu’muzu ihmal etmeyelim. Biz Karasu’nun şehr-ül emini olacağız. Karasu merkez ve 40 mahallesinde yaşayan tüm halkımızı konforlu hizmetlerle buluşturacağız Allah’ın izniyle.”

Saadet Partisi Karasu Basın Servisi

Oğuzhan Coşkun Mevlana Ve Cumhuriyet Caddesi Ziyaret F1

Oğuzhan Coşkun Mevlana Ve Cumhuriyet Caddesi Ziyaret F2

Oğuzhan Coşkun Mevlana Ve Cumhuriyet Caddesi Ziyaret F3

Oğuzhan Coşkun Mevlana Ve Cumhuriyet Caddesi Ziyaret F4

Oğuzhan Coşkun Mevlana Ve Cumhuriyet Caddesi Ziyaret F5

Oğuzhan Coşkun Mevlana Ve Cumhuriyet Caddesi Ziyaret F6

Oğuzhan Coşkun Mevlana Ve Cumhuriyet Caddesi Ziyaret F7

Oğuzhan Coşkun Mevlana Ve Cumhuriyet Caddesi Ziyaret F8

Oğuzhan Coşkun Mevlana Ve Cumhuriyet Caddesi Ziyaret F9