Karasu Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü İdris Demirci, kaymakamlıkta sürdürdüğü özel kalem müdürlüğü görevinden ayrıldı. 29 yıl önce İstanbul Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nde memurluk görevine başlayan İdris Demirci, ardından Karasu Emniyet Müdürlüğü’nde bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki görevinin ardından Karasu Kaymakamlığı’nda Dernek Sendikalar Siyasi Partiler Şefliği’nde görev aldı. Son altı yıl içerisinde ise Karasu Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Demirci, emekliliğe ayrıldı.

Demirci’nin görevinden ayrılması mesai arkadaşları arasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Emekli olan İdris Demirci, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı Karasu’nun basın mensuplarıyla vedalaşmayı da ihmal etmedi. “Özellikle Özel Kalem Müdürlüğü görevim süresince siz basınımızla aile ortamında çalıştık” diyen Demirci, “İyi bir çalışma süreci geçirdiğimize inanıyorum” dedi.

“Bu süreçte kırdığım, üzdüğüm, herhangi bir arkadaşımın olmadığını düşünüyorum” şeklinde konuşan Demirci, “Buna rağmen bir eylem gerçekleşmişse bilinsin ki art niyet asla olamaz. Sizleri seviyorum. Şayet var ise benim hakkım hepinize helal. Sizler de helal edin lütfen. Allah’a emanet olun” sözlerine yer verdi. KarasuHaberleri.com ve Öncü Karasu Gazetesi olarak İdris Demirci’ye sağlıklı ve mutlu bir emeklilik hayatı dileriz.