-

27 yıldır oto yıkama sektöründe hizmet veren Yusuf Parlak, pandemi süreciyle birlikte ilaçlama ve dezenfekte sektöründe oluşan ihtiyaca cevap verdiklerini belirtti. Bu süreçle birlikte Karasu’da da çok sayıda dezenfektan hizmeti verdiğini belirten kişilerin çıktığını söyleyen Parlak, bu konuda vatandaşa önemli uyarılarda bulundu.

EN KALİTELİ ÜRÜNÜ KULLANIYORUZ

Dezenfektan yaptırılacak firma ve şahsın muhakkak TSE belgeli ve Sağlık Bakanlığı onaylı ürün ve cihazlar kullanması gerektiği konusunda uyarıda bulunan Yusuf Parlak, “Çok sayıda ürün ve marka değiştirdik. En kaliteli ve en etkili ürünü tercih ediyoruz. Maliyeti arttırdığı için bu ürünler Karasu’da çok tercih edilmiyor” dedi.

Uygulama öncesi ve sonrası vatandaşı bilgilendirdiklerini söyleyen Parlak, “İşletmemiz bünyesinde tamamen alkol bazlı medikal dezenfektan ürünü kullanıyoruz. Bu da hem etkili olması hem de sağlık açısından önemli” diye konuştu.

YAN ETKİSİ YOK

“Uygulama sonrası ortamın bir saat kapalı kalması ve bir saat havalandırdıktan sonra ortamın kullanılmasına dikkat edildiği sürece ne insana ne de bitkilere hiçbir yan etkisi yok” diyen Parlak, profesyonel hizmet almak isteyen vatandaşlar bize 0534 242 69 72 numaralı telefondan ulaşabilir” ifadelerini kullandı.

DEZENFEKTE YAPTIRACAKLAR NELERE DİKKAT ETMELi (İZLE):